26/10/2022 26/10/2022 Αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Συζητήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν για την αξιοποίηση κονδυλίων από την Εκκλησία Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου ΕΣΠΑ. Στην αντιπροσωπεία της Εκκλησίας Κρήτης συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, Ιεραπύτνης...
26 Οκτωβρίου, 2022 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2022 - 12:35

Συνάντηση Σταύρου Αρναουτάκη με αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης

Διαδώστε:
Συνάντηση Σταύρου Αρναουτάκη με αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης

Αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Συζητήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν για την αξιοποίηση κονδυλίων από την Εκκλησία Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου ΕΣΠΑ.

Στην αντιπροσωπεία της Εκκλησίας Κρήτης συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο Αρχιγραμματέας της Επαρχιακής Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Κρήτης Νήφων Βασιλάκης, ο νομικός σύμβουλος της Εκκλησίας Κρήτης Δημήτρης Μηλαθιανάκης και η προϊσταμένη της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης Ε.Π. Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη.

Στη συνάντηση, όπως ανακοινώθηκε, συζητήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν για την αξιοποίηση κονδυλίων από την Εκκλησία Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 καθώς επίσης και η αξιοποίηση προγραμμάτων.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος αλλά και τα μέλη της αντιπροσωπείας της Εκκλησίας ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την προσφορά του και την στήριξη που παρέχει στο έργο της Εκκλησίας Κρήτης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων