14/10/2020 14/10/2020 Χαμογελαστός, ήρεμος, με καλή κλινική εικόνα παραμένει στη Νευρολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε με χαρά την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου. Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης δέχεται ελάχιστες επισκέψεις λόγω της πανδημίας, ωστόσο, ενημερώνεται από τους ανθρώπους της Αρχιεπισκοπής για το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου και των ανθρώπων της Εκκλησίας να...
14 Οκτωβρίου, 2020 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 13:48

Τον Αρχιεπ. Κρήτης επισκέφθηκε ο Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Τον Αρχιεπ. Κρήτης επισκέφθηκε ο Αρχιεπ. Αυστραλίας

Χαμογελαστός, ήρεμος, με καλή κλινική εικόνα παραμένει στη Νευρολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε με χαρά την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης δέχεται ελάχιστες επισκέψεις λόγω της πανδημίας, ωστόσο, ενημερώνεται από τους ανθρώπους της Αρχιεπισκοπής για το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου και των ανθρώπων της Εκκλησίας να μαθαίνουν τα νεότερα για την πορεία της υγείας του.

“Οταν οι γιατροί κρίνουν ότι είναι έτοιμοι για το εξιτήριο θα μπορέσει να επιστρέψει στον χώρο του στην Αρχιεπισκοπή” είπε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χαλκιαδάκης.

Ήδη στην Αρχιεπισκοπή προετοιμάζεται κατάλληλα το δωμάτιό του, για να μπορέσει να επιστρέψει στον χώρο όπου θα παραμείνει με την κατάλληλη φροντίδα, όταν βγει από το νοσοκομείο.

Πηγή: patris.gr

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων