14/09/2020 14/09/2020 Αγρυπνία ετελέσθη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου La Faurie στις γαλλικές Άλπεις για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου, τον οποίο υποδέχθηκε ο Ηγούμενος με την αδελφότητα. Η ιερά αγρυπνία άρχισε στις 8.30 χθες το βράδυ και σήμερα στις 10.30 το πρωί, μετά την ολοκλήρωσή της, ακολούθησε...
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:46

Αγρυπνία Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις γαλλικές Άλπεις

Διαδώστε:
Αγρυπνία Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις γαλλικές Άλπεις

Αγρυπνία ετελέσθη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου La Faurie στις γαλλικές Άλπεις για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου, τον οποίο υποδέχθηκε ο Ηγούμενος με την αδελφότητα.

Η ιερά αγρυπνία άρχισε στις 8.30 χθες το βράδυ και σήμερα στις 10.30 το πρωί, μετά την ολοκλήρωσή της, ακολούθησε τράπεζα.

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής τέλεσε επίσης τρισάγιο στο μνήμα του Κτήτορος της Ιεράς Μονής που πρόσφατα εκοιμήθη, μακαριστού ιερομονάχου Βίκτωρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων