29/01/2023 30/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος ιερούργησε στην Ελληνορθόδοξη ενορία του Μιλάνου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, θεσπίζοντας την πρώτη πανήγυρη του Ιερού Ναού εις τιμήν της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας χειροθέτησε Πνευματικό τον προϊστάμενο της ενορίας Αρχιμ. Ιωάννη Μπατσή και σε Αρχιμανδρίτη τον Ιερομόναχο Βενέδικτο...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 3:28

Απονομή οφικίου Αρχιμανδρίτη και χειροθεσία Πνευματικού από τον Μητροπολίτη Ιταλίας

Διαδώστε:
Απονομή οφικίου Αρχιμανδρίτη και χειροθεσία Πνευματικού από τον Μητροπολίτη Ιταλίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος ιερούργησε στην Ελληνορθόδοξη ενορία του Μιλάνου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, θεσπίζοντας την πρώτη πανήγυρη του Ιερού Ναού εις τιμήν της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας χειροθέτησε Πνευματικό τον προϊστάμενο της ενορίας Αρχιμ. Ιωάννη Μπατσή και σε Αρχιμανδρίτη τον Ιερομόναχο Βενέδικτο Colucci εφημέριο της Ελληνικής Ορθόδοξης Ιεράς Μονής Αγίων Ηλία του Νέου και Φιλαρέτου του Κηπουρού Καλαβρίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων