21/05/2020 21/05/2020 Την Κυριακή του Πάσχα, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, ο οποίος τελέστηκε, όπως και οι υπόλοιπες Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος «κεκλεισμένων των θυρών», οι Κληρικοί με μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Σεούλ, με ξεχωριστά αυτοκίνητα επισκέφθηκαν τα σπίτια των πιστών για να τους πουν το «Χριστός...
21 Μαΐου, 2020 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2020 - 12:14

Διανομή πασχαλινών αυγών στα σπίτια των πιστών στη Κορέα

Διαδώστε:
Διανομή πασχαλινών αυγών στα σπίτια των πιστών στη Κορέα

Την Κυριακή του Πάσχα, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, ο οποίος τελέστηκε, όπως και οι υπόλοιπες Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος «κεκλεισμένων των θυρών», οι Κληρικοί με μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Σεούλ, με ξεχωριστά αυτοκίνητα επισκέφθηκαν τα σπίτια των πιστών για να τους πουν το «Χριστός Ανέστη» και να τους  παραδώσουν τα πασχαλινά αυγά και το Άγιο Ευχέλαιο.

 Με πολλή χαρά και συγκίνηση ξαναείδαν μετά από πολύ καιρό, λόγω του covid-19, τα πρόσωπα των αγαπητών πιστών και κατηχουμένων. Η συνάντηση μαζί τους έγινε έξω από τα σπίτια τους τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας της υγείας τους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων