20/06/2024 20/06/2024 Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, στην Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία του Μιλάνου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης αγιογραφίας από τη σχολή της ενορίας με θέμα “Θεός φως εστίν”. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Μπατσής, παρουσίασε το θέμα της έκθεσης και ευχαρίστησε την αγιογράφο κ. Όλγα Αναστασοπούλου και τους μαθητές της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες...
20 Ιουνίου, 2024 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024 - 10:12

Έκθεση Αγιογραφίας στην Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία του Μιλάνου

Διαδώστε:
Έκθεση Αγιογραφίας στην Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία του Μιλάνου

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, στην Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία του Μιλάνου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης αγιογραφίας από τη σχολή της ενορίας με θέμα “Θεός φως εστίν”.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Μπατσής, παρουσίασε το θέμα της έκθεσης και ευχαρίστησε την αγιογράφο κ. Όλγα Αναστασοπούλου και τους μαθητές της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες έδωσε επίσης στην ακούραστη αρχιτέκτονα κ. Ντιάνα Χαραλάμπους για την επιμέλεια της έκθεσης, καθώς και σε όλους τους νέους της ενορίας που εργάστηκαν για τις οργανωτικές ανάγκες, στις κυρίες που ετοίμασαν το μπουφέ και στους παρευρισκόμενους που με την παρουσία τους και τη συμβολή τους στηρίζουν το έργο της ενορίας.

Στη συνέχεια, η κ. Αναστασοπούλου μίλησε για τη διδασκαλία της αγιογραφίας και οι μαθητές μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τα μαθήματα.

Στο τέλος, η κ. Χαραλάμπους παρουσίασε την έκθεση και το βιβλίο που δημιουργήθηκε με φωτογραφικό υλικό και σύντομη περιγραφή της βυζαντινής τέχνης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους εορτασμούς των 100 χρόνων της ενορίας το 2025.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων