17/08/2020 17/08/2020 Το νέο κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών εγκαινίασε στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας και Έξαρχος Ουγγαρίας κ. Αρσένιος. Όπως ο ίδιος δήλωσε πως «με την ίδρυσή του ικανοποιειται ένα από μακρού εκφρασθέν αίτημα του ορθοδόξου κοινού της Βιέννης και δίδεται η δυνατότητα να προμηθεύονται άμεσα οι πιστοί εκκλησιαστικά προϊόντα στη Βιέννη». Στο νέο κατάστημα...
17 Αυγούστου, 2020 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 11:36

Ένα αίτημα των Ορθοδόξων της Βιέννης έγινε πράξη

Διαδώστε:
Ένα αίτημα των Ορθοδόξων της Βιέννης έγινε πράξη

Το νέο κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών εγκαινίασε στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας και Έξαρχος Ουγγαρίας κ. Αρσένιος.

Όπως ο ίδιος δήλωσε πως «με την ίδρυσή του ικανοποιειται ένα από μακρού εκφρασθέν αίτημα του ορθοδόξου κοινού της Βιέννης και δίδεται η δυνατότητα να προμηθεύονται άμεσα οι πιστοί εκκλησιαστικά προϊόντα στη Βιέννη».

Στο νέο κατάστημα που βρίσκεται αριστερά της εισόδου του Ιερού Καθεδρικού Ναού της ¨Αγίας Τριάδος, υπάρχουν πλήθος εικόνων, είδη θυμιάματος, κομβοσχοίνια, λαμπάδες για Βάπτιση καθώς και αγνά προιόντα από το Άγιον Όρος, λάδι, μέλι και πολλά άλλα.

Το κατάστημα, προς το παρόν, θα λειτουργεί, Σάββατο και Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία αλλά και κατόπιν συνεννοήσεως. Τον προσεχή Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί το ωράριο της τακτικής λειτουργίας του καταστήματος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων