06/10/2020 06/10/2020 Την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 6-10 μ.μ., με την ευκαιρία της Θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, θα τελεσθεί αγρυπνία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού, το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, ακολουθία του Όρθρου και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης...
06 Οκτωβρίου, 2020 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2020 - 18:28

Η Στοκχόλμη ετοιμάζεται για τα Εισόδια της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Η Στοκχόλμη ετοιμάζεται για τα Εισόδια της Θεοτόκου

Την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 6-10 μ.μ., με την ευκαιρία της Θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, θα τελεσθεί αγρυπνία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Ακολουθία του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού, το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, ακολουθία του Όρθρου και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα και τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας.

Την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020, στις 9:30 π.μ., θα τελεσθεί στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προχειρισθεί στο δεύτερο βαθμό της Ιερωσύνης, του Πρεσβυτέρου, ο Ιερολ. Διάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Maxime Lesage, ο οποίος διακονεί στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο. Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους της Εκκλησίας μας στη Σκανδιναυΐα να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία, για να συμπροσευχηθούμε για το νέο Πρεσβύτερο.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων