03/04/2024 03/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Πριγκηποννήσων παρουσιάζει το χρονικό της δραστηριότητας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Γέροντος κ. Δημητρίου κατά τη Β’ Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής το οποίο σύμφωνα με ανακοίνωση της έχει ως εξής: Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κος Δημήτριος, την Παρασκευήν, 29ην Μαρτίου, κατα την Β’ Στάσιν των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, εχοροστάτησε την...
03 Απριλίου, 2024 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 16:28

Η Β’ Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Ιερά Μητρόπολη Πριγκηποννήσων

Διαδώστε:
Η Β’ Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Ιερά Μητρόπολη Πριγκηποννήσων

Η Ιερά Μητρόπολη Πριγκηποννήσων παρουσιάζει το χρονικό της δραστηριότητας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Γέροντος κ. Δημητρίου κατά τη Β’ Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής το οποίο σύμφωνα με ανακοίνωση της έχει ως εξής:

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κος Δημήτριος, την Παρασκευήν, 29ην Μαρτίου, κατα την Β’ Στάσιν των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, εχοροστάτησε την μεν μεσημβρίαν, εις τον Ι. Ναόν του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου της νήσου Αντιγόνης, το δ’ εσπέρας εις τον Καθεδρικόν Ι. Ναόν της Παναγίας της Ελεούσης Πριγκήπου.Και σήμερον Κυριακήν, Β’ Νηστειών, 31ην ιδίου, εχοροστάτησεν εν τω αυτώ Ι. Ναώ της Παναγίας Πριγκήπου.

Εξάλλου, ο Σεβ.Μητροπολίτης μας, την Τετάρτην, 27ην Μαρτίου, παρεχώρησε συνέντευξιν για την πορείαν ζωής των Πριγκηποννήσων και τις κοινωνικές και πολιτιστικές εναλλαγές του καιρού μας, εις κλιμάκιον Ελληνικής Εταιρείας παραγωγής «ντοκυμαντέρ» (GRD), εκ Θεσσαλονίκης, υπό τον Εντιμ. κον Πρόδρομον Κοφσανίδην.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων