09/10/2019 09/10/2019 Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σεούλ το Μυστήριο του Γάμου για το ζεύγος Δανιήλ (Jeong) και Ρωζαλίας (Τορεσάνο Κομές) υπό του Μητροπολίτου Κορέας Αμβροσίου, των Πρεσβυτέρων π. Ρωμανού Kavchak και π. Αντωνίου Lim, καθώς και του Διακόνου Γιοχάν Park. Στο Μυστήριο εκτός των γονέων και συγγενών του Δανιήλ και...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 15:13

«και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν»: Ορθόδοξος γάμος στη Σεούλ

Διαδώστε:
«και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν»: Ορθόδοξος γάμος στη Σεούλ

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σεούλ το Μυστήριο του Γάμου για το ζεύγος Δανιήλ (Jeong) και Ρωζαλίας (Τορεσάνο Κομές) υπό του Μητροπολίτου Κορέας Αμβροσίου, των Πρεσβυτέρων π. Ρωμανού Kavchak και π. Αντωνίου Lim, καθώς και του Διακόνου Γιοχάν Park.

Στο Μυστήριο εκτός των γονέων και συγγενών του Δανιήλ και της Ρωζαλίας συμμετείχαν πολλοί Κορεάτες και Σλαβόφωνοι, που ζουν μόνιμα στην Κορέα, αλλά και Ισπανοί, Άγγλοι, Ρώσοι, Ιταλοί, Σύροι και Σέρβοι, που ταξίδεψαν στην Κορέα ειδικά για να συμμετάσχουν στο γάμο.

Μετά την τέλεση του Μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού με παραδοσιακά ρωσικά εδέσματα τα οποία ετοίμασαν Σλαβόφωνοι φίλοι και γνωστοί της οικογένειας του γαμπρού.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων