27/07/2022 27/07/2022 Μετά από τριετή διακοπή της λειτουργίας του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού την Δευτέρα, 25 Ιουλίου, ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας στο Chuncheon. Το κεντρικό θέμα της κατασκήνωσης είναι: «Φάρμακο Αθανασίας». Στόχος των στελεχών είναι οι κατασκηνωτές, με την βοήθεια σχετικών βιβλικών και πατερικών κειμένων, να συνειδητοποιήσουν βαθύτερα την μοναδική...
27 Ιουλίου, 2022 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2022 - 11:37

Μετά από 3 χρόνια λειτουργεί ξανά η κατασκήνωση της Μητρόπολης Κορέας

Διαδώστε:
Μετά από 3 χρόνια λειτουργεί ξανά η κατασκήνωση της Μητρόπολης Κορέας

Μετά από τριετή διακοπή της λειτουργίας του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού την Δευτέρα, 25 Ιουλίου, ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας στο Chuncheon.

Το κεντρικό θέμα της κατασκήνωσης είναι: «Φάρμακο Αθανασίας». Στόχος των στελεχών είναι οι κατασκηνωτές, με την βοήθεια σχετικών βιβλικών και πατερικών κειμένων, να συνειδητοποιήσουν βαθύτερα την μοναδική σημασία της Θείας Ευχαριστίας για την πνευματική ζωή τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή και βραδινή Ακολουθία στο παρεκκλήσι της κατασκήνωσης, αγιογραφική μελέτη, μαθήματα αγγλικών, διαλέξεις για θέματα πνευματικής οικοδομής, αθλοπαιδιές, περίπατο στην φύση, επίσκεψη σε μουσείο κ.λπ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων