08/08/2022 08/08/2022 Στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ελληνικό Νοσοκομείο – Γηροκομείο του Μπαλουκλί αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. “Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για τις σημαντικές ζημιές που δημιούργησε η καταστροφική πυρκαγιά σε ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ομογένειας μας στην...
08 Αυγούστου, 2022 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 14:22

Ο Μητροπολίτης Γερμανίας για την πυρκαγιά στο Μπαλουκλί

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γερμανίας για την πυρκαγιά στο Μπαλουκλί

Στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ελληνικό Νοσοκομείο – Γηροκομείο του Μπαλουκλί αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για τις σημαντικές ζημιές που δημιούργησε η καταστροφική πυρκαγιά σε ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ομογένειας μας στην Κωνσταντινούπολη, στο Ελληνικό Νοσοκομείο Βαλουκλή, το οποίο αποτελεί αγκαλιά θαλπωρής, περίθαλψης και φροντίδας των εκεί ηλικιωμένων και ασθενών αδελφών μας΄, αναφέρει αρχικά.

“Δοξάζουμε τον Θεό που δεν υπήρξαν θύματα και ευχαριστούμε θερμά τους εργαζομένους στο ίδρυμα, τις κρατικές αρχές και υπηρεσίες, καθώς και τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στην ασφαλή απομάκρυνση των τροφίμων και ρίχτηκαν στη μάχη για την αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς”, πρόσθεσε.

“Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη μας Κύριο Κύριο Βαρθολομαίο και στην Ομογένεια της Πόλης, παρέχουμε δε την διαβεβαίωση ότι η Μητρόπολή μας, κλήρος και λαός, στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και προσευχόμαστε ο Κύριος μας δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας του να τους στηρίζει και να τους ενισχύει στο ξεπέρασμα αυτής της δοκιμασίας”, κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων