27/07/2022 27/07/2022 Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος ο οποίος μεταξύ άλλων επισκέφθηκε την Αθήνα και την ιδιαίτερη πατρίδα του Ναύπακτο.  Στο πλαίσιο των επαφών του στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες ο Σεβασμιώτατος είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Καλαντζή....
27 Ιουλίου, 2022 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2022 - 16:39

Συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας με τον Μητροπολίτη Ιταλίας

Διαδώστε:
Συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας με τον Μητροπολίτη Ιταλίας

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος ο οποίος μεταξύ άλλων επισκέφθηκε την Αθήνα και την ιδιαίτερη πατρίδα του Ναύπακτο. 

Στο πλαίσιο των επαφών του στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες ο Σεβασμιώτατος είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Καλαντζή.

Η κ. Μακρή εξέφρασε την εκτίμησή της προς το πρόσωπο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιταλίας και εξήρε την αγάπη και την αφοσίωσή του στη Μητέρα Εκκλησία. Ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πολύκαρπο για την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον ίδιο, σφαιρικά και ουσιαστικά, για θέματα που αφορούν το έργο της Μητροπόλεως Ιταλίας ενώ επιβεβαίωσε το διαρκές ενδιαφέρον του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την ενδυνάμωση των σχέσεων με την Ορθοδοξία της Ιταλίας.

Στην τιμητική πρόσκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιταλίας η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ανταποκρίθηκε με ειλικρινή χαρά και αποδέχτηκε το ευγενικό κάλεσμά του να τον επισκεφτεί στην έδρα του, τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στην Βενετία, απολαμβάνοντας το προνόμιο που απλόχερα της προσέφερε ο κ. Πολύκαρπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων