20/06/2022 20/06/2022 Η νεανική συντροφιά «Σύνδεσμος» της ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου στη Σεούλ, μετά από δύο περίπου χρόνια, διαδικτυακών συναντήσεων λόγω κορωνοϊού, ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες τις δια ζώσης συναντήσεις της, κατά τις οποίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος αναπτύσσει επίκαιρα πνευματικά θέματα. Κάθε Κυριακή μετά τη συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία, οι νέοι...
20 Ιουνίου, 2022 - 17:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2022 - 21:22

Συναντήθηκαν πάλι οι νέοι της ενορίας του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ

Διαδώστε:
Συναντήθηκαν πάλι οι νέοι της ενορίας του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ

Η νεανική συντροφιά «Σύνδεσμος» της ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου στη Σεούλ, μετά από δύο περίπου χρόνια, διαδικτυακών συναντήσεων λόγω κορωνοϊού, ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες τις δια ζώσης συναντήσεις της, κατά τις οποίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος αναπτύσσει επίκαιρα πνευματικά θέματα.

Κάθε Κυριακή μετά τη συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία, οι νέοι της ενορίας, τόσο οι βαπτισμένοι όσο και οι κατηχουμένοι, με τον καφέ τους και ένα κέρασμα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πνευματικό λόγο, να διατυπώσουν ερωτήσεις προς τον Επίσκοπο καθώς και να συνδιαλεχτούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ισχυρές πνευματικές φιλίες.

Τα θέματα συζήτησης στις τρεις συναντήσεις που ήδη πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εορτές της Αναστάσεως, της Αναλήψεως και της Πεντηκοστής, αντίστοιχα, και εξηγήθηκαν τα ιερά μηνύματα των εορτών με την βοήθεια των εικονογραφικών παραστάσεών τους. Οι νέοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις διαλέξεις και έθεσαν αρκετές ερωτήσεις.

Επίσης, την Κυριακή της Πεντηκοστής, μετά τη συνάντηση οι νέοι εργάστηκαν με ζήλο για την προετοιμασία του χώρου στον οποίο θα ξεκινήσουν και πάλι, μετά την διακοπή τους λόγω της πανδημίας, τα γεύματα αγάπης της ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων