22/11/2018 22/11/2018 O Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλόχιος  είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο Φανάρι. Ο Ποιμενάρχης του Μαυροβουνίου, ο οποίος συνοδευόταν από κληρικούς της Επαρχίας του, συζήτησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ζητήματα που απασχολούν την Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία και την Εκκλησία της Σερβίας, μεταξύ των οποίων και εκείνα...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2018 - 20:43

Ο Μητρ. Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

O Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλόχιος  είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο Φανάρι.

Ο Ποιμενάρχης του Μαυροβουνίου, ο οποίος συνοδευόταν από κληρικούς της Επαρχίας του, συζήτησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ζητήματα που απασχολούν την Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία και την Εκκλησία της Σερβίας, μεταξύ των οποίων και εκείνα του Ουκρανικού Αυτοκεφάλου και της εκκλησιαστικής καταστάσεως των Σκοπίων.

Στη συνάντηση που διήρκεσε περί τις δύο ώρες παρέστη και ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων