03/10/2018 03/10/2018 Στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο στο Καστέλι μετέβησαν  την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπου τέλεσαν τα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του Ιδρύματος.   Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων της νέας μονάδας, παρουσία του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Θεοφίλου, του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου, του Αρχιεπισκόπου...
03 Οκτωβρίου, 2018 - 7:24

Στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο ο Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο ο Πατριάρχης

Στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο στο Καστέλι μετέβησαν  την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπου τέλεσαν τα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του Ιδρύματος.

 

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων της νέας μονάδας, παρουσία του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Θεοφίλου, του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου, του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, πολλών ιεραρχών, εκπροσώπων των τοπικών και περιφερειακών αρχών και πλήθους πιστών.

Αργότερα το βράδυ παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν των επίσημων καλεσμένων στο Τσατσαρωνάκειο πολύκεντρο, με την υποδοχή στους εκλεκτούς προσκεκλημένους να είναι θερμή από μικρούς Καστελιανούς, ντυμένους με παραδοσιακές στολές και μουσικά όργανα ανά χείρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων