29/11/2018 29/11/2018 Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος θα προστεί αρχιερατικού συλλείτουργου για την Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου ανήμερα της εορτής του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο παρεκκλήσιο του Απ. Παύλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Ο Απόστολος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος μαθητής του Χριστού, θεωρείται ο ιδρυτής και πρώτος επίσκοπος της Μεγάλης του Χριστού...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 10:57

Η Θρονική Εορτή του Αποστόλου Ανδρέου στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Η Θρονική Εορτή του Αποστόλου Ανδρέου στη Νέα Υόρκη

Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος θα προστεί αρχιερατικού συλλείτουργου για την Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου ανήμερα της εορτής του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο παρεκκλήσιο του Απ. Παύλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Ο Απόστολος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος μαθητής του Χριστού, θεωρείται ο ιδρυτής και πρώτος επίσκοπος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως.

Ο Όρθρος θα αρχίσει στις 8 π.μ. και η Θεία Λειτουργία στις 9 π.μ. Έχουν προσκληθεί να παραστούν τα μέλη των διπλωματικών αποστολών της Ελλάδος και της Κύπρου και εκπρόσωποι της Ομογενείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων