21/11/2018 21/11/2018 Τα φώτα της πόλης υποδέχονται τη νύχτα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ της Ελληνικής Ομογένειας. Στους 33 δρόμους, απέναντι από τον σταθμό του τρένου και το «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», μία ουρά από κόσμο έχει απλωθεί σε όλο το τετράγωνο. Οχι, δεν είναι για κάποιο αγώνα ή συναυλία, αλλά γιατί ο κόσμος...
21 Νοεμβρίου, 2018 - 12:47

Νέα Υόρκη: Οι γυναίκες της Φιλοπτώχου στους αστέγους

Διαδώστε:
Νέα Υόρκη: Οι γυναίκες της Φιλοπτώχου στους αστέγους

Τα φώτα της πόλης υποδέχονται τη νύχτα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ της Ελληνικής Ομογένειας. Στους 33 δρόμους, απέναντι από τον σταθμό του τρένου και το «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», μία ουρά από κόσμο έχει απλωθεί σε όλο το τετράγωνο. Οχι, δεν είναι για κάποιο αγώνα ή συναυλία, αλλά γιατί ο κόσμος περιμένει φαγητό, λίγο ψωμί, ένα ζεστό καφέ, ένα τσάι.  Οι άστεγοι της γειτονιάς του Μανχάταν περιμένουν την ομάδα της Εθνικής Φιλοπτώχου Αδερφότητος Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Μαγειρεμένο φρέσκο φαγητό, ζεστά ροφήματα, φρούτα και γλυκά έχουν την ευκαιρία να φάνε οι άστεγοι κάθε τελευταία Τρίτη του μήνα.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ματίνα Δεμελή

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων