03/10/2018 11/10/2018 Νέος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Σικάγου είναι από την 1η Οκτωβρίου του 2018 ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Πάνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σικάγου, κ. Ναθαναήλ. “Είμαστε ευλογημένοι ως Μητρόπολη να έχουμε ένα νέο Πρωτοσύγκελλο που συνδυάζει τις αρχές της ακεραιότητας, της αγάπης, της συμπόνια και της πλήρους αφοσίωσης στον Χριστό” δήλωσε ο κ. Ναθαναήλ προσθέτοντας...
03 Οκτωβρίου, 2018 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 13:42

Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Μητρόπολη Σικάγου

Διαδώστε:
Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Μητρόπολη Σικάγου

Νέος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Σικάγου είναι από την 1η Οκτωβρίου του 2018 ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Πάνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σικάγου, κ. Ναθαναήλ.

“Είμαστε ευλογημένοι ως Μητρόπολη να έχουμε ένα νέο Πρωτοσύγκελλο που συνδυάζει τις αρχές της ακεραιότητας, της αγάπης, της συμπόνια και της πλήρους αφοσίωσης στον Χριστό” δήλωσε ο κ. Ναθαναήλ προσθέτοντας ότι “ο π. Χρυσόστομος θα λειτουργήσει ως μια ως ενοποιητική δύναμη που θα βοηθήσει την κοινότητά μας να ευδοκιμήσει και να ευημερήσει με το έλεος και την αγάπη του Χριστού».

Από την πλευρά του ο π. Χρυσόστομος δήλωσε: “Είναι τεράστια τιμή να υπηρετήσω ως πρωτοσύγγελος στην Ιερά Μητρόπολη του Σικάγου. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον Μητροπολίτη Ναθαναήλ για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου και που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους κληρικούς και πιστέυω να βοηθήσω τις ενορίες της Μητρόπολης να γίνουν κοινότητες πιο επικεντρωμένες στον Χριστό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων