26/11/2018 26/11/2018 Έκτακτη τηλεφωνική συνδιάσκεψη για όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, έχει συγκαλέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος για σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00 το απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης. Η σύγκλιση της συνδιάσκεψης γίνεται στον απόηχο της συνάντησης που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στη Γενεύη. Σύμφωνα...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2018 - 9:49

Σήμερα η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Διαδώστε:
Σήμερα η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Έκτακτη τηλεφωνική συνδιάσκεψη για όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, έχει συγκαλέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος για σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00 το απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης. Η σύγκλιση της συνδιάσκεψης γίνεται στον απόηχο της συνάντησης που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στη Γενεύη.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες από ομογενειακή εφημερίδα της Aμερικής, η ενημέρωση έγινε με e-mail, το οποίο απέστειλε η αρχιγραμματέας του Αρχιεπισκόπου, κα Αλίκη Κούριαν, προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κατά το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018.

H κυρία Κούριαν δεν ανέφερε το  λόγο της σύγκλησης της τηλεδιάσκεψης, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν και τα μέλη της Επαρχιακής Συνόδου, τα οποία αποτελούν μέρος της Εκτελεστικής Επιτροπής. H γενική εικόνα δείχνει ότι δρομολογούνται αλλαγές στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο μεταξύ, μέσα ενημέρωσης από ολόκληρο τον κόσμο αναμεταδίδουν πιθανές εκτιμήσεις, σενάρια, αλλά και καθαρές υποθέσεις επί της ως άνω αναφερομένης εξέλιξης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων