18/01/2019 18/01/2019 Ημερίδα αναφορικά με τη χορήγηση αυτοκεφαλίας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, πραγματοποιούν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, οι “Αρχοντες του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα” στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Άρχοντες είναι μόνιμα και δυναμικά μέλη της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αθηνών που έχουν λάβει το σχετικό οφίκκιον από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Βασικός ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο Μητροπολότης...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2019 - 10:28

Το “Τάγμα του Αγίου Ανδρέα” για το Ουκρανικό

Διαδώστε:
Το “Τάγμα του Αγίου Ανδρέα” για το Ουκρανικό

Ημερίδα αναφορικά με τη χορήγηση αυτοκεφαλίας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, πραγματοποιούν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, οι “Αρχοντες του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα” στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Άρχοντες είναι μόνιμα και δυναμικά μέλη της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αθηνών που έχουν λάβει το σχετικό οφίκκιον από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Βασικός ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο Μητροπολότης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, ο οποίος και προΐστατο της διαδικασίας για τη χορήγηση του Τόμου της αυτοκεφαλίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Οι Αρχοντες του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα, έχουν χαρακτηριστεί «υπερασπιστές της πίστης» και η Μητέρα Εκκλησία τους έχει απονείμει τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο του «Αρχοντα» για τη δράση τους και την προσφορά τους στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τα οφφίκιά τους αποτελούν για το χώρο της Εκκλησίας μια κληρονομιά αιώνων και αντιπροσωπεύουν, σε μεγάλο βαθμό, την εργασία, τα καθήκοντα και την υπηρεσία, που αυτοί επιτελούν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων