09/08/2019 09/08/2019 Τον Γενικό Διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee) και τον Ραββίνο Νόαμ Μαράνς διευθυντή διαθρησκειακών και διοργανωσιακών σχέσεων της AJC, υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την οργάνωση AJC για τον βαθύ και μακροχρόνιο δεσμό που την συνδέει με την Ι. Αρχιεπισκοπή και την ακλόνητη υποστήριξή...
09 Αυγούστου, 2019 - 9:02

Αξιωματούχοι της AJC στον Αρχιεπ. Ελπιδοφόρο

Διαδώστε:
Αξιωματούχοι της AJC στον Αρχιεπ. Ελπιδοφόρο

Τον Γενικό Διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee) και τον Ραββίνο Νόαμ Μαράνς διευθυντή διαθρησκειακών και διοργανωσιακών σχέσεων της AJC, υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την οργάνωση AJC για τον βαθύ και μακροχρόνιο δεσμό που την συνδέει με την Ι. Αρχιεπισκοπή και την ακλόνητη υποστήριξή της προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Οι αξιωματούχοι της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής AJC αναφέρθηκαν στον κρίσιμο διεθνή ρόλο που εξακολουθεί να διαδραματίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την εδραίωση της ειρήνης και της συμφιλίωσης μεταξύ των λαών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων