30/04/2023 30/04/2023 Στην ακύρωση της παρέλασης για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Βοστώνη προχώρησαν οι διοργανωτές για σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου 2023, μετά τις δυσμενείς καιρικές προγνώσεις, βάσει των οποίων οι συνθήκες θα καταστήσουν την διεξαγωγή της αδύνατη και μη ασφαλή. Πρόκειται για μια επώδυνη απόφαση, η οποία όμως θεωρήθηκε μονόδρομος, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της...
30 Απριλίου, 2023 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2023 - 20:21

Δοξολογία στη Βοστώνη – Ακυρώθηκε η παρέλαση λόγω κακοκαιρίας

Διαδώστε:
Δοξολογία στη Βοστώνη – Ακυρώθηκε η παρέλαση λόγω κακοκαιρίας

Στην ακύρωση της παρέλασης για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Βοστώνη προχώρησαν οι διοργανωτές για σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου 2023, μετά τις δυσμενείς καιρικές προγνώσεις, βάσει των οποίων οι συνθήκες θα καταστήσουν την διεξαγωγή της αδύνατη και μη ασφαλή.

Πρόκειται για μια επώδυνη απόφαση, η οποία όμως θεωρήθηκε μονόδρομος, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας» δεν προβλέπεται ημερομηνία επαναπρογραμματισμού της.

Ωστόσο η καθιερωμένη Δοξολογία σήμερα Κυριακή, στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Βοστώνης, τελέστηκε κανονικά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθοδίου.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων