22/07/2021 22/07/2021 Στο πλαίσιο της πρώτης ποιμαντικής περιοδείας που πραγματοποιεί στο Σολτ Λέικ Σίτι της πολιτείας Γιούτα, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος είχε συνάντηση με τον Κυβερνήτη Σπένσερ Κοξ στο πολιτειακό Καπιτώλιο την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις συνεχείς προσπάθειες του Κυβερνητή Κοξ για την προώθηση...
22 Ιουλίου, 2021 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 11:48

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον Κυβερνήτη της Γιούτα

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον Κυβερνήτη της Γιούτα

Στο πλαίσιο της πρώτης ποιμαντικής περιοδείας που πραγματοποιεί στο Σολτ Λέικ Σίτι της πολιτείας Γιούτα, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος είχε συνάντηση με τον Κυβερνήτη Σπένσερ Κοξ στο πολιτειακό Καπιτώλιο την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις συνεχείς προσπάθειες του Κυβερνητή Κοξ για την προώθηση των εμβολιασμών στην πολιτεία καθώς και με την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης σχετικά με το ζήτημα.

Ο Κυβερνήτης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για τα ευγενικά λόγια του και τον καλωσόρισε εκ μέρους όλων των πολιτών στη Γιούτα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων