27/01/2022 27/01/2022 «Την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ας δεσμευτούμε εκ νέου για τη εξάλειψη του αντισημιτισμού και κάθε προκατάληψης μίσους από την κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μέσω του προφίλ του στο twitter. Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τονίζει: “Την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ας δεσμευτούμε εκ νέου για...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 21:09
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 21:24

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ας δεσμευτούμε εκ νέου για τη εξάλειψη του αντισημιτισμού

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ας δεσμευτούμε εκ νέου για τη εξάλειψη του αντισημιτισμού

«Την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ας δεσμευτούμε εκ νέου για τη εξάλειψη του αντισημιτισμού και κάθε προκατάληψης μίσους από την κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μέσω του προφίλ του στο twitter.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τονίζει: “Την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ας δεσμευτούμε εκ νέου για τη εξάλειψη του αντισημιτισμού και κάθε προκατάληψης μίσους από την κοινωνία. Ας μην ξεχνάμε ποτέ τις πολύτιμες ζωές που χάθηκαν και ας τις τιμήσουμε ζώντας σε έναν κόσμο όπου η αλήθεια της κοινής μας ανθρωπιάς προκαλεί συμπόνια και αγάπη”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων