02/05/2022 02/05/2022 Με ανάρτησή του στο Twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος αναφέρθηκε στην πορεία προς τιμή των ηρώων του 1821, που πραγματοποιήθηκε στη Βοστώνη “σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το προνόμιο να ζούμε σε δημοκρατίες όπως οι ΗΠΑ, η Ελλάδα και η Κύπρος”. “Στη Βοστώνη, πραγματοποιήσαμε πορεία προς τιμήν των αθάνατων ηρώων του 1821 και σε ένδειξη...
02 Μαΐου, 2022 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2022 - 12:43

Αμερικής Ελπιδοφόρος: Προνόμιο να ζούμε σε δημοκρατίες όπως οι ΗΠΑ, η Ελλάδα και η Κύπρος

Διαδώστε:
Αμερικής Ελπιδοφόρος: Προνόμιο να ζούμε σε δημοκρατίες όπως οι ΗΠΑ, η Ελλάδα και η Κύπρος

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος αναφέρθηκε στην πορεία προς τιμή των ηρώων του 1821, που πραγματοποιήθηκε στη Βοστώνη “σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το προνόμιο να ζούμε σε δημοκρατίες όπως οι ΗΠΑ, η Ελλάδα και η Κύπρος”.

“Στη Βοστώνη, πραγματοποιήσαμε πορεία προς τιμήν των αθάνατων ηρώων του 1821 και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το προνόμιο να ζούμε σε δημοκρατίες όπως οι ΗΠΑ, η Ελλάδα και η Κύπρος. Είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε με την Δήμαρχο της Βοστώνης Michelle Wu, με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Κούβελα, τον πρώην Κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Μάικλ Δουκάκη, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Βοστώνη, τον Δήμαρχο Καλαμάτας Αθανάσιο Βασιλόπουλο”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Σεβασμιότατος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων