27/05/2020 27/05/2020 Σε ηλικία 91 ετών απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΑΧΕΠΑ (AHEPA- American Hellenic Educational Progressive Association),Τζέιμς Σ. Σκόφιλντ,  σύμφωνα με την ανακοίνωση του τωρινού προέδρου κ. Γεώργιου Χωριάτη. “Θρηνούμε την απώλεια του πρώην προέδρου” δήλωσε ο κ. Χωριάτης. Ενώ συνέχισε “Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν επαρκώς τον πλούτο των γνώσεων που είχε ο αδελφός μας ...
27 Μαΐου, 2020 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 14:16

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΑΧΕΠΑ

Διαδώστε:
Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΑΧΕΠΑ

Σε ηλικία 91 ετών απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΑΧΕΠΑ (AHEPA- American Hellenic Educational Progressive Association),Τζέιμς Σ. Σκόφιλντ,  σύμφωνα με την ανακοίνωση του τωρινού προέδρου κ. Γεώργιου Χωριάτη. “Θρηνούμε την απώλεια του πρώην προέδρου” δήλωσε ο κ. Χωριάτης.

Ενώ συνέχισε “Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν επαρκώς τον πλούτο των γνώσεων που είχε ο αδελφός μας  για την ελληνοαμερικανική κοινότητα και την ελληνική ιστορία, και επιπλέον, εκφράζει τη σημασία του ευρέος φάσματος των συνεισφορών του στην κοινότητα για πολλές γενιές κατά τη διάρκεια αμέτρητων ωρών υπηρεσίας. Έχοντας υπηρετήσει σε πολλά γραφεία κατά τη διάρκεια της εποχής του,ο πρώην πρόεδρος είναι η επιτομή της  ουσίας του τι σημαίνει να είσαι “Ahepan”. Δεν θα δούμε ξανά κάτι παρόμοιο. Είμαστε ευγνώμονες για την υπηρεσία του στη χώρα του και στην κοινότητα. Θα λείψει πολύ από την κοινότητα. Είθε η μνήμη του να είναι αιώνια.”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων