24/04/2020 24/04/2020 Σε μια προσπάθεια να σταθεί πλάι στους ανθρώπους που έχουν χάσει την εργασία τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η Μητρόπολη του Σικάγου συνεργάζεται με την εταιρία ευρέσεως εργασίας Medix. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως τις επόμενες εβδομάδες θα δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις αλλά και πληροφορίες αναφορικά με θέσεις εργασίας για όσα μέλη της...
24 Απριλίου, 2020 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 10:45

Αρωγός στην εξεύρεση εργασίας η Μητρόπολη Σικάγου

Διαδώστε:
Αρωγός στην εξεύρεση εργασίας η Μητρόπολη Σικάγου

Σε μια προσπάθεια να σταθεί πλάι στους ανθρώπους που έχουν χάσει την εργασία τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η Μητρόπολη του Σικάγου συνεργάζεται με την εταιρία ευρέσεως εργασίας Medix.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως τις επόμενες εβδομάδες θα δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις αλλά και πληροφορίες αναφορικά με θέσεις εργασίας για όσα μέλη της ελληνορθόδοξης κοινότητας έχουν μείνει άνεργα.
Παράλληλα, καλούνται οι εργοδότες και οι επιχειρήσεις να συνεργαστούν με τη Μητρόπολη για να προσφέρουν ευκαιρίες εργασίας και ανθρωπιστική βοήθεια στην κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων