18/09/2021 18/09/2021 Η Ιερά Σύνοδος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής ανακοίνωσε ότι κανένα εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένου και αυτό κατά της νόσου COVID-19, δεν συνιστά εκκλησιαστικό/θρησκευτικό ζήτημα. Στην ανακοίνωση της, επίσης, η Ιερά Σύνοδος αναφέρει πως, οποιαδήποτε παρόμοια επιστολή, γραμμένη από οποιονδήποτε κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, δεν είναι έγκυρη. Τονίζει δε ότι απαγορεύεται η δημοσίευση επιστολής με σχετικό περιεχόμενο σε...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 13:57

Ελπιδοφόρος: «Κανένα εμβόλιο δεν συνιστά θρησκευτικό ζήτημα»

Διαδώστε:
Ελπιδοφόρος: «Κανένα εμβόλιο δεν συνιστά θρησκευτικό ζήτημα»

Η Ιερά Σύνοδος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής ανακοίνωσε ότι κανένα εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένου και αυτό κατά της νόσου COVID-19, δεν συνιστά εκκλησιαστικό/θρησκευτικό ζήτημα.

Στην ανακοίνωση της, επίσης, η Ιερά Σύνοδος αναφέρει πως, οποιαδήποτε παρόμοια επιστολή, γραμμένη από οποιονδήποτε κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, δεν είναι έγκυρη. Τονίζει δε ότι απαγορεύεται η δημοσίευση επιστολής με σχετικό περιεχόμενο σε οποιονδήποτε ιερωμένο της Εκκλησίας της Αμερικής, διότι δεν πρόκειται για εκκλησιαστικό ζήτημα.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής αναφέρει: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων