17/02/2023 17/02/2023 Τη συγκέντρωση κεφαλαίων ύψους 500.000 δολ. στο Ειδικό Ταμείο Ανακούφισης και Αρωγής όσων επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και στη Συρία, το οποίο συνέστησε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής στις 8 Φεβρουαρίου, έθεσε ως στόχο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Ήδη, σύσσωμη η ελληνοαμερικανική Ομογένεια, οι ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και η πιστοί ανταποκρίνονται ενεργά στην...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 11:46

Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Στόχος η συγκέντρωση 500.000 δολαρίων για τους σεισμοπαθείς

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Στόχος η συγκέντρωση 500.000 δολαρίων για τους σεισμοπαθείς

Τη συγκέντρωση κεφαλαίων ύψους 500.000 δολ. στο Ειδικό Ταμείο Ανακούφισης και Αρωγής όσων επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και στη Συρία, το οποίο συνέστησε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής στις 8 Φεβρουαρίου, έθεσε ως στόχο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Ήδη, σύσσωμη η ελληνοαμερικανική Ομογένεια, οι ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και η πιστοί ανταποκρίνονται ενεργά στην έκκληση-πρόσκληση βοηθείας που απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος.

“Είμαστε γείτονες, είμαστε άνθρωποι, ξέρουμε από σεισμού”, ανέφερε σε δήλωσή της η πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης: 

Ταμείο Αρωγής για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία δημιουργεί η Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αμερική δωρίζουν 50.000 δολάρια για τους σεισμοπαθείς

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Έκκληση για προσευχή και αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους της Συρίας και της Τουρκίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων