20/11/2020 21/11/2020 Την θλίψη του για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, ο οποίος εκοιμήθη νωρίς το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020, εξέφρασε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Όλος ο ορθόδοξος κόσμος θρηνεί την προς Κύριον εκδημία του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου εξαιτίας του COVID-19. Συμμετέχουμε στο...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 3:40

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: “Ο ορθόδοξος κόσμος θρηνεί”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: “Ο ορθόδοξος κόσμος θρηνεί”

Την θλίψη του για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, ο οποίος εκοιμήθη νωρίς το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020, εξέφρασε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Όλος ο ορθόδοξος κόσμος θρηνεί την προς Κύριον εκδημία του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου εξαιτίας του COVID-19. Συμμετέχουμε στο πένθος του σερβικού λαού για την απώλεια του πρωθιεράρχη του. Αιωνία η μνήμη του!”, αναφέρει το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Σερβίας – Ο Προκαθήμενος που θεωρούσε το Κόσοβο καρδιά της Σερβίας αποζητώντας την ειρηνική συμφιλίωση Σέρβων και Αλβανών

 

Φωτογραφία αρχείου: Dimitrios Panagos

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων