25/03/2021 25/03/2021 «Ολόκληρη η Αμερική γιορτάζει μαζί μας», επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και τη Λένα Αργύρη για την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και υπογράμμισε ότι οι Αμερικανοί πολίτες κατανοούν πολύ καλά το νόημα της ελληνικής επανάστασης. Ο κ. Ελπιδοφόρος ανέφερε ότι στο πλαίσιο των εορτασμών πραγματοποιούνται...
25 Μαρτίου, 2021 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 16:20

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: «Ολόκληρη η Αμερική γιορτάζει μαζί μας»

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: «Ολόκληρη η Αμερική γιορτάζει μαζί μας»

«Ολόκληρη η Αμερική γιορτάζει μαζί μας», επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και τη Λένα Αργύρη για την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και υπογράμμισε ότι οι Αμερικανοί πολίτες κατανοούν πολύ καλά το νόημα της ελληνικής επανάστασης.

Ο κ. Ελπιδοφόρος ανέφερε ότι στο πλαίσιο των εορτασμών πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με εκκλησιαστικό και πολιτικό χαρακτήρα σε ολόκληρη την Αμερική με αποκορύφωμα τους σήμερα 25 Μαρτίου 2021.

«Όσοι αιώνες και αν περάσουν ένας λαός μπορεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να αγωνιστεί για την ελευθερία, τόνισε και υπογράμμισε ότι “οι αρχές που ενέπνευσαν την ελληνική επανάσταση είναι πανανθρώπινες”.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Ο δεσμός του Έθνους με την Εκκλησία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων