27/06/2022 27/06/2022 Της Ευγενίας Δίτσα Την ανάγκη ένταξης νέων κληρικών στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στην χθεσινή του ομιλία, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής Β΄ Ματθαίου (26 Ιουνίου 2022). Ο Σεβασμιώτατος έλαβε αφορμή από την ευαγγελική περικοπή, στην οποία ο...
27 Ιουνίου, 2022 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 15:10

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: «Χρειαζόμαστε παπάδες!»

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: «Χρειαζόμαστε παπάδες!»

Της Ευγενίας Δίτσα

Την ανάγκη ένταξης νέων κληρικών στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στην χθεσινή του ομιλία, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής Β΄ Ματθαίου (26 Ιουνίου 2022). Ο Σεβασμιώτατος έλαβε αφορμή από την ευαγγελική περικοπή, στην οποία ο Χριστός καλεί τους μελλοντικούς του μαθητές να γίνουν αλιείς ανθρώπων. Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους γονείς, τόνισε πόσο σημαντικό είναι, όταν ένα παιδί δεχθεί την εκ Θεού κλήση, εκείνοι να το παροτρύνουν και όχι να προσπαθούν να το αποτρέψουν από το να γίνει κληρικός.

Ακούστε ολόκληρη την ομιλία του:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων