05/01/2020 05/01/2020 “Αυτή την παραμονή των Θεοφανείων, ας προετοιμαστούμε όλοι να αγιαστούμε από τα κύματα της χάριτος, που αναβλύζει από την ταπείνωση του Θεού μας, ο οποίος κλίνει την κεφαλή του στο βάπτισμα και μάς αποκαλύπτεται ως η πηγή του Πνεύματος!” γράφει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “In this Eve of Theophany,...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 18:52

“Αυτή την παραμονή των Θεοφανείων, ας προετοιμαστούμε όλοι”

Διαδώστε:
“Αυτή την παραμονή των Θεοφανείων, ας προετοιμαστούμε όλοι”

“Αυτή την παραμονή των Θεοφανείων, ας προετοιμαστούμε όλοι να αγιαστούμε από τα κύματα της χάριτος, που αναβλύζει από την ταπείνωση του Θεού μας, ο οποίος κλίνει την κεφαλή του στο βάπτισμα και μάς αποκαλύπτεται ως η πηγή του Πνεύματος!” γράφει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, σε επίκαιρη ανάρτησή του.

“In this Eve of Theophany, may we all prepare to be sanctified by the streams of grace that flow from the Humility of our God, who will bow His holy head in Baptism, and be revealed as the source of the Spirit!”

 

 

Παρακολουθήστε βίντεο από την άφιξη του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στην Τάμπα της Φλόριντα ενόψει της αυριανής τελετής του Αγιασμού των Υδάτων στο Τάρπον Σπρινγκς:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων