03/11/2020 03/11/2020 Προς τιμήν της 200ης επετείου της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, που θα εορταστεί παγκοσμίως το 2021, η οργάνωση Photios National Shrine διοργανώνει διαγωνισμό έκθεσης τιμώντας τη μεγάλη σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Στα θέματα διαγωνισμού δοκιμίων έκθεσης βρίσκονται Αμερικανοί Φιλέλληνες όπως οι: Σάμιουελ Γκρίντλεϊ Χάου Βουλευτής Ντάνιελ Γουέμπστερ Γερουσιαστής Χένρι Κλέι...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 21:04

Διαγωνισμός για το ρόλο των Αμερικανών Φιλελλήνων στην Επανάσταση του 21′

Διαδώστε:
Διαγωνισμός για το ρόλο των Αμερικανών Φιλελλήνων στην Επανάσταση του 21′

Προς τιμήν της 200ης επετείου της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, που θα εορταστεί παγκοσμίως το 2021, η οργάνωση Photios National Shrine διοργανώνει διαγωνισμό έκθεσης τιμώντας τη μεγάλη σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στα θέματα διαγωνισμού δοκιμίων έκθεσης βρίσκονται Αμερικανοί Φιλέλληνες όπως οι:

Σάμιουελ Γκρίντλεϊ Χάου
Βουλευτής Ντάνιελ Γουέμπστερ
Γερουσιαστής Χένρι Κλέι
Τζορτζ Τζάρβις
Κυβερνήτη. Τζόναθαν Μίλερ
Γουίλιαμ Τάουνσεντ Ουάσιγκτον

Λεπτομέρειες διαγωνισμού δοκιμών: 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίες 13-19

Μέγιστος αριθμός λέξεων: 1,000

Μία και μοναδική έκθεση θα επιλεγεί ως νικητής από μια επιτροπή και θα λάβει ένα έπαθλο αξίας $ 1,000

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό.

Η επιτροπή θα επιλέξει επίσης ορισμένα δοκίμια που θα χρησιμοποιηθούν στην επερχόμενη έκθεση του Shrine το 2021 που θα περιλαμβάνει το Bicentennial της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Οι δοκιμές που θα επιλέχθηκαν θα κοινοποιηθούν επίσης σε διάφορες εθνικές εκδόσεις για να διευρυνθούν περαιτέρω οι πληροφορίες σχετικά με το σημαντικό ρόλο που έπαιξαν αυτοί οι Αμερικανοί φιλέλληνες στον αγώνα των Ελλήνων.

Υποβολή εκθέσεων θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2020 μέσω email στο: Polexeni Maouris Hillier, Εκτελεστικός Διευθυντής του St. Ο Εθνικός Βωμός Photios στο [email protected], ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 4 Ιανουαρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων