13/09/2019 13/09/2019 Δέκα έξι Κληρικοί από αρκετές ενορίες της Ελληνικής Ορθόδοξου Αρχιεπισκοπής της Αμερικής ολοκλήρωσαν είναι τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (10-12 Σεπτέμβριο) προκειμένου να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις για το ποιμαντικό τους έργο. Το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής έλαβε μια γενναία επιχορήγηση από το πρόγραμμα Leadership 100 προκειμένου να προχωρήσει στην οργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων. Οι...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:36

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους Ιερείς στην Αμερική

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους Ιερείς στην Αμερική

Δέκα έξι Κληρικοί από αρκετές ενορίες της Ελληνικής Ορθόδοξου Αρχιεπισκοπής της Αμερικής ολοκλήρωσαν είναι τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (10-12 Σεπτέμβριο) προκειμένου να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις για το ποιμαντικό τους έργο.

Το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής έλαβε μια γενναία επιχορήγηση από το πρόγραμμα Leadership 100 προκειμένου να προχωρήσει στην οργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων.
Οι ομάδες αυτές, που θα συναντώνται ανά τρίμηνο θα εστιάσουν στους εξής τομείς:

– να δημιουργήσουν και να ενισχύσουν άριστους ποιμαντικούς ηγέτες
– να προωθήσουν τη μάθηση για να υποστηρίξουν τους Ιερείς
– να προσφέρουν στους κληρικούς ένα ιερό χώρο για αμοιβαία φροντίδα και υποστήριξη
– να ανταλλάξουν θεολογικές σκέψεις για το έργο τους στην ενορία

Κατά το πρόσφατο τριήμερο, εισηγητής του οποίου ήταν ο π. Αλέξανδρος Γκουσέτης αναλύθηκαν τα εξής θέματα:
Πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα, το Μυαλό του Εμψυχωτή, διαχείριση της δυναμικής της Ομάδας καθώς και συνεδρίες με βιωματικές ασκήσεις

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων