15/02/2022 15/02/2022 Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προ της επιστροφής του στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ατλάντας κ. Αλέξιο στην κατοικία του στην Ατλάντα, για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Ο Αρχιεπίσκοπος μετέφερε στον εκλεκτό ιεράρχη της εκκλησίας μας τόσο τις ευχές και ευλογίες της Α. Θ....
15 Φεβρουαρίου, 2022 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2022 - 8:37

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στον Μητροπολίτη Ατλάντας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στον Μητροπολίτη Ατλάντας

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προ της επιστροφής του στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ατλάντας κ. Αλέξιο στην κατοικία του στην Ατλάντα, για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Ο Αρχιεπίσκοπος μετέφερε στον εκλεκτό ιεράρχη της εκκλησίας μας τόσο τις ευχές και ευλογίες της Α. Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριαρχου κ. κ. Βαρθολομαίου όσο και της Ι. Επαρχιακής Συνόδου καθώς και όλης της Ιεραρχίας, του κλήρου και του λαού της Ι. Αρχιεπισκοπής για ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Μετά την επίσκεψη ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε τα εξής:

«Χάρηκα ιδιαίτερα που συνάντησα τον αγαπητό εν Χριστώ αδελφό, ιδιαιτέρως όταν τον είδα όρθιο, δυνατό και αισιόδοξο, όπως τον γνωρίζουμε όλοι μας. Οι θεράποντες ιατροί του είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του και πιστεύουν ότι μετά από την απαραίτητη περίοδο θεραπείας και ξεκούρασης ο άγιος Ατλάντας θα επιστρέψει στα καθήκοντα του. Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων