25/03/2021 25/03/2021 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος θα προεξάρχει των εορτασμών για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στις 25 Μαρτίου 2021 και ώρα 13:30 (ανατολική ώρα ΗΠΑ) και θα μεταδοθούν ζωντανά τόσο από τα κανάλια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από την...
25 Μαρτίου, 2021 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 16:29

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής τιμά την Επανάσταση

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής τιμά την Επανάσταση

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος θα προεξάρχει των εορτασμών για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στις 25 Μαρτίου 2021 και ώρα 13:30 (ανατολική ώρα ΗΠΑ) και θα μεταδοθούν ζωντανά τόσο από τα κανάλια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από την τηλεόραση.

Ο εορτασμός θα ξεκινήσει με Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου. Θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και προβολή βίντεο. Τελετάρχης θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων του ABC κ. George Stephanopoulos, ενώ ο βραβευμένος ηθοποιός κ. Dennis Boutsikaris θα είναι ο αφηγητής σε βίντεο, τα οποία θα αφορούν ιστορικά και σύγχρονα θέματα σχετικά με την Επανάσταση του 1821 και το μήνυμά της σήμερα.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στην Γερουσία κ. Charles Schumer, τα μέλη του Κογκρέσου κυρία Dina Titus και κ. Gus Bilirakis, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer κ. Albert Bourla. Την Ελληνοαμερικανική Ομογένεια θα εκπροσωπήσουν οι κύριοι John Catsimatidis, Αντιπρόεδρος του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, και George Horiates, Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA.

Οι μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή της κυρίας Karolina Pilou, μέτζο σοπράνο στη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης, του κ. Stefanos Koroneos, διεθνούς φήμης βαρύτονου και καλλιτεχνικού διευθυντή του Teatro Grattacielo, του New York Notables Trio και της βυζαντινής χορωδίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Κατ’ εφαρμογήν των μέτρων που ισχύουν στις Η.Π.Α. για τον κορωνοϊό, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο με αυτοπρόσωπη παρουσία όσο και με τη χρήση των δυνατοτήτων επικοινωνίας που παρέχει η τεχνολογία.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τους εορτασμούς, μπορείτε να συνδεθείτε:

Live-streaming

youtube.com/user/GreekOrthodoxChurch

facebook.com/goarch

twitter.com/goarch

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων