08/02/2019 08/02/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Σικάγο, ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για τη νέα θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής θα αναφέρεται απευθείας στον Μητροπολίτη του Σικάγο, κ. Ναθαναήλ και θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της διοίκησης, των προγραμμάτων και του στρατηγικού σχεδιασμού της Μητρόπολης. Άλλα καθήκοντα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη, την εποικοινωνία, το marketing και τις επαφές...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:04

Η Ι.Μ. Σικάγου δέχεται αιτήσεις για τη νέα θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Σικάγου δέχεται αιτήσεις για τη νέα θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή

Η Ιερά Μητρόπολη Σικάγο, ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για τη νέα θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής θα αναφέρεται απευθείας στον Μητροπολίτη του Σικάγο, κ. Ναθαναήλ και θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της διοίκησης, των προγραμμάτων και του στρατηγικού σχεδιασμού της Μητρόπολης. Άλλα καθήκοντα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη, την εποικοινωνία, το marketing και τις επαφές με την κοινότητα.

Ο κ. Ναθαναήλ, δήλωσε σχετικά πως «κατέστη δυνατό από ‘matching grant’ του Hellenic Foundation να έχουμε έναν Εκτελεστικό Διευθυντή στην ομάδα μας ως σημαντικό βήμα στην προώθηση της αποστολής μας και να εισάγουμε σε μία νέα εποχή ανάπτυξης και αλλαγής την Μητρόπολη».

«Ο Εκτελεστικός Διευθυντής θα μας φέρει επαγγελματικές ικανότητες και δυνατότητες, αφοσιωμένες στο να διευθετήσει τις ανάγκες της Μητρόπολης και να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητά μας σε βασικές λειτουργικές περιοχές», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι παρότι η Μητρόπολη έχει ήδη μία αφοσιωμένη ομάδα κληρικών και εθελοντών, ο Εκτελεστικός Διευθυντής, πλήρους απασχόλησης θα βοηθήσει να υπάρξει ένα νέο επίπεδο υπευθυνότητας και λογοδοσίας.

Πηγή: www.ekirikas.com 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων