29/03/2023 29/03/2023 Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου για τη χρήση των ψηφιακών μέσων από τα παιδιά και πως επηρεάζουν την μάθηση των παιδιών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν πρακτικούς τρόπους με τους οποίους τα ψηφιακά μέσα επηρεάζουν την ανάπτυξη και...
29 Μαρτίου, 2023 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 21:42

Ι.Μ Αγ. Φραγκίσκου: Διαδικτυακό σεμινάριο για τη χρήση ψηφιακών μέσων από τα παιδιά

Διαδώστε:
Ι.Μ Αγ. Φραγκίσκου: Διαδικτυακό σεμινάριο για τη χρήση ψηφιακών μέσων από τα παιδιά

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου για τη χρήση των ψηφιακών μέσων από τα παιδιά και πως επηρεάζουν την μάθηση των παιδιών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν πρακτικούς τρόπους με τους οποίους τα ψηφιακά μέσα επηρεάζουν την ανάπτυξη και την ευημερία του παιδιού σας.

Οι οικογένειες θα μάθουν:
• Τι λέει η έρευνα για τη χρήση των ψηφιακών μέσων και την ανάπτυξη του εγκεφάλου
• Απλοί τρόποι για να μάθουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν την τεχνολογία
• Πώς να δημιουργήσουν οι γονείς ένα σχέδιο για υγιή χρήση τεχνολογίας
. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο της Μητρόπολης Φιλοπτώχου στο 415-431-2600 ή στο email [email protected].

Προσκεκλημένος ομιλητής Jamie Nunez ο υποστηρίζει κρατικούς εκπαιδευτικούς φορείς, διευθυντές σχολείων και γονείς σε όλη τη δυτική περιοχή των Η.Π.Α. στις προσπάθειές τους να αντιμετωπίσουν τις δεξιότητες ψηφιακής παιδείας. Για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει επαναπροσδιορίσει τη χρήση της τεχνολογίας στα σχολεία ενσωματώνοντας την ψηφιακή ζωή των μαθητών στην τάξη. Ως πρώην δάσκαλος γυμνασίου, υποδιευθυντής και διευθυντής μετά το σχολείο, έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες εκπαιδευτικούς και γονείς για το πώς να υποστηρίζουν τη μάθηση των μαθητών σε ψηφιακούς χώρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων