26/05/2020 26/05/2020 Ένα κονδύλι ανακούφισης, με αφορμή την οικονομική δυστοκία που έφερε ο νέος κορωνοϊός Covid 19, δημιούργησε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, για ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά στις μέρες μας, αλλά και γενικώς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας στην Αμερική. Για την ευγενή χορηγία της Αρχιεπισκοπής μιλά η νεαρή νοσηλεύτρια Νικόλ, η οποία νιώθει τυχερή που έχει τη...
26 Μαΐου, 2020 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 20:15

Η νοσηλεύτρια Νικόλ για το έργο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Διαδώστε:
Η νοσηλεύτρια Νικόλ για το έργο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Ένα κονδύλι ανακούφισης, με αφορμή την οικονομική δυστοκία που έφερε ο νέος κορωνοϊός Covid 19, δημιούργησε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, για ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά στις μέρες μας, αλλά και γενικώς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας στην Αμερική. Για την ευγενή χορηγία της Αρχιεπισκοπής μιλά η νεαρή νοσηλεύτρια Νικόλ, η οποία νιώθει τυχερή που έχει τη δουλειά της και μπορεί να συνδράμει παντοιοτρόπως σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Η ίδια έκανε τη δωρεά της και αποφάσισε να παροτρύνει τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Στο βίντεο, όπου μας ενημερώνει για την προσπάθεια της Αρχιεπισκοπής, καταλήγει λέγοντας: «Μπορεί να είμαστε χώρια τώρα, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Μείνετε ασφαλείς«.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων