07/07/2022 08/07/2022 Αντιπροσωπεία της Συνέλευσης των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων στις ΗΠΑ συμμετείχε στη 46η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η οποία διεξάγεται από τις 3 έως 7 Ιουλίου 2022 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του εορτασμού της εκατονταετηρίδας της Αρχιεπισκοπής. Κατά την διάρκεια της δίωρης συνεδρίας παρουσία κλήρου και λαού, προβλήθηκαν βίντεο σχετικά με το ποιμαντικό έργο...
07 Ιουλίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 1:16

ΗΠΑ: Η Συνέλευση των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων στην Κληρικολαϊκή Συνέλευση

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Η Συνέλευση των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων στην Κληρικολαϊκή Συνέλευση

Αντιπροσωπεία της Συνέλευσης των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων στις ΗΠΑ συμμετείχε στη 46η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η οποία διεξάγεται από τις 3 έως 7 Ιουλίου 2022 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του εορτασμού της εκατονταετηρίδας της Αρχιεπισκοπής.

Κατά την διάρκεια της δίωρης συνεδρίας παρουσία κλήρου και λαού, προβλήθηκαν βίντεο σχετικά με το ποιμαντικό έργο της Συνέλευσης και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση μεταξύ της αντιπροσωπείας και των παρευρισκομένων.

Η συζήτηση περιλάμβανε σειρά θεμάτων σχετικά το έργο της Συνέλευσης των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων στις ΗΠΑ σε τομείς όπως: ανθρωπιστική βοήθεια, ιεραποστολικό έργο, ποιμαντικό έργο στις φυλακές, εθελοντισμός και προγράμματα ψυχικής υγείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων