06/05/2020 06/05/2020 Απαγορεύονται στο εξής οι νεκρώσιμες ακολουθίες στους Ελληνορθόδοξους Ιερούς Ναούς της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας. Οι ιερείς, βάση νεότερης εντολής επιτρέπεται να τελούν τις νεκρώσιμες ακολουθίες μόνο στα Γραφεία Τελετών είτε στα Κοιμητήρια παρουσία ελαχίστων ατόμων. Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, π. Ανδρέας Βυθούλκας, απαντώντας σε ερώτηση των Αναμνήσεων σχετικά με την αγωνία πολλών ομογενών...
06 Μαΐου, 2020 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 14:19

ΗΠΑ: Μόνο σε κοιμητήρια οι νεκρώσιμες ακολουθίες 

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Μόνο σε κοιμητήρια οι νεκρώσιμες ακολουθίες 

Απαγορεύονται στο εξής οι νεκρώσιμες ακολουθίες στους Ελληνορθόδοξους Ιερούς Ναούς της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας. Οι ιερείς, βάση νεότερης εντολής επιτρέπεται να τελούν τις νεκρώσιμες ακολουθίες μόνο στα Γραφεία Τελετών είτε στα Κοιμητήρια παρουσία ελαχίστων ατόμων.
Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, π. Ανδρέας Βυθούλκας, απαντώντας σε ερώτηση των Αναμνήσεων σχετικά με την αγωνία πολλών ομογενών που έχουν χάσει τα προσφιλή τους πρόσωπα και δεν κατάφεραν να τελέσουν τη Νεκρώσιμη Ακολουθία εντός του ναού επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσα τις τελευταίες ημέρες.
Πηγή: anamniseis.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων