13/08/2021 14/08/2021 Στο κοιμητήριο του Αγίου Μιχαήλ στο East Elmhurst του Κουίνς της Νέας Υόρκης μετέβη ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, όπου τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Μελόης κυρού Φιλοθέου. Παρέστησαν οι αδερφές του μακαριστού Μητροπολίτη Ελισάβετ Καραμήτσου και Μαρία Μάνεση, ο Αρχιδιάκονος Διονύσιος Παπίρης και ο Διάκονος Φιλόθεος...
13 Αυγούστου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2021 - 1:02

ΗΠΑ: Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Μελόης κυρού Φιλοθέου

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Μελόης κυρού Φιλοθέου

Στο κοιμητήριο του Αγίου Μιχαήλ στο East Elmhurst του Κουίνς της Νέας Υόρκης μετέβη ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, όπου τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Μελόης κυρού Φιλοθέου.

Παρέστησαν οι αδερφές του μακαριστού Μητροπολίτη Ελισάβετ Καραμήτσου και Μαρία Μάνεση, ο Αρχιδιάκονος Διονύσιος Παπίρης και ο Διάκονος Φιλόθεος Τομτσέσκι.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο των γονέων του Σεβ. Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθοδίου, Βασιλείου και Σταυρούλας Τουρνά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων