02/11/2021 02/11/2021 Κατά την τέλεση των Θυρανοίξιων του Ελληνορθόδοξου Ιερού Ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ανέφερε: “Σήμερα στην επέτειο των 30 ετών από την εκλογή του Παναγιωτάτου που αποτελεί τον μακροβιότερο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης στην ιστορία λαμβάνουμε τη μεγάλη Χάρη και Ευλογία...
02 Νοεμβρίου, 2021 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2021 - 19:06

Κομίζοντας ως δώρο τα Λείψανα του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Κομίζοντας ως δώρο τα Λείψανα του Αγίου Νικολάου

Κατά την τέλεση των Θυρανοίξιων του Ελληνορθόδοξου Ιερού Ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ανέφερε:

“Σήμερα στην επέτειο των 30 ετών από την εκλογή του Παναγιωτάτου που αποτελεί τον μακροβιότερο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης στην ιστορία λαμβάνουμε τη μεγάλη Χάρη και Ευλογία της πατρικής και Πατριαρχικής του αγάπης σε αυτά τα λαμπρά Θυρανοίξια του Ναού μας.

Ο Παναγιώτατος, ως ο παγκόσμιος φρουρός της Ορθοδοξίας, μας κομίζει ως δώρο του ίδιου του Αγίου Νικολάου τα Ιερά του Λείψανα που βρίσκονται εδώ μπροστά μας την αριστερή του Χείρα”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων