24/02/2019 24/02/2019 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 43ο ετήσιο Ελληνικό Ορθόδοξο Λαογραφικό Χορωδιακό Φεστιβάλ (FDF) της Ελληνικής Ορθόδοξης Μητρόπολης του Σαν Φρανσίσκο που έλαβε χώρα στις 14-17 Φεβρουαρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Οντάριο στο Οντάριο της Καλιφόρνια! Το FDF είναι αφιερωμένο στην προώθηση, ενθάρρυνση και συνέχιση της ορθόδοξης πίστης, της ελληνικής κληρονομιάς και του πολιτισμού μεταξύ...
24 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:08

Λαογραφικό – χορωδιακό φεστιβάλ στο Σαν Φρανσίσκο

Διαδώστε:
Λαογραφικό – χορωδιακό φεστιβάλ στο Σαν Φρανσίσκο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 43ο ετήσιο Ελληνικό Ορθόδοξο Λαογραφικό Χορωδιακό Φεστιβάλ (FDF) της Ελληνικής Ορθόδοξης Μητρόπολης του Σαν Φρανσίσκο που έλαβε χώρα στις 14-17 Φεβρουαρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Οντάριο στο Οντάριο της Καλιφόρνια!

Το FDF είναι αφιερωμένο στην προώθηση, ενθάρρυνση και συνέχιση της ορθόδοξης πίστης, της ελληνικής κληρονομιάς και του πολιτισμού μεταξύ των ατόμων, των οικογενειών και των κοινοτήτων, εκφράζοντας το μέσω του λαϊκού χορού, του τραγουδιού, της τέχνης, της μουσικής και της γλώσσας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων