30/11/2019 30/11/2019 “Αύριο (σ.σ. σήμερα), με την εορτή του Απ. Ανδρέου, γιορτάζει το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο. Ο Απ. Ανδρέας ίδρυσε την Εκκλησία του Βυζαντίου (σημερινή Κωνσταντινούπολη) και μαρτύρησε για τον Κύριο στην Πάτρα. Μακάρι να τον ακολουθήσουμε στην πίστη!” τόνισε με έμφαση χθες στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με...
30 Νοεμβρίου, 2019 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2019 - 11:37

“Μακάρι να τον ακολουθήσουμε στην πίστη!”

Διαδώστε:
“Μακάρι να τον ακολουθήσουμε στην πίστη!”

“Αύριο (σ.σ. σήμερα), με την εορτή του Απ. Ανδρέου, γιορτάζει το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο. Ο Απ. Ανδρέας ίδρυσε την Εκκλησία του Βυζαντίου (σημερινή Κωνσταντινούπολη) και μαρτύρησε για τον Κύριο στην Πάτρα. Μακάρι να τον ακολουθήσουμε στην πίστη!” τόνισε με έμφαση χθες στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με αφορμή τη μεγάλη σημερινή εορτή του Αποστόλου Ανδρέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων