02/02/2023 02/02/2023 Τους Τρεις Ιεράρχες τίμησαν μαθητές από την Αστόρια, το Μπρούκλιν και το Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ειδικότερα, το σχολείο του Καθεδρικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης φιλοξένησε τη γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων στις 30 Ιανουαρίου 2023, τιμώντας τους Τρεις Ιεράρχες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μαθητές από τα σχολεία του...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 22:05

Μαθητές από το Μπρούκλιν, την Αστόρια και το Μανχάταν γιόρτασαν τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
Μαθητές από το Μπρούκλιν, την Αστόρια και το Μανχάταν γιόρτασαν τους Τρεις Ιεράρχες

Τους Τρεις Ιεράρχες τίμησαν μαθητές από την Αστόρια, το Μπρούκλιν και το Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ειδικότερα, το σχολείο του Καθεδρικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης φιλοξένησε τη γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων στις 30 Ιανουαρίου 2023, τιμώντας τους Τρεις Ιεράρχες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μαθητές από τα σχολεία του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Δημητρίου της Αστόριας και του Αρχιεπισκοπικού Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας (Μανχάταν, Νέα Υόρκη) οι οποίοι συνοδεύοντας από τους κληρικούς της ενορίας τους.

Μετά τη Θεία Λειτουργία και την εκδήλωση, όλοι οι μαθητές, το προσωπικό και οι επισκέπτες έφαγαν το δεκατιανό που ετοίμασε η κ. Michelle Tampakis.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων