27/09/2022 28/09/2022 Μετατίθεται η σύγκληση της Β’ Μοναστικής Συνάξεως που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Dunlap Καλιφορνίας. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ανακοίνωσε ότι η εν λόγω Σύναξη θα πραγματοποιηθεί στην Ι. Μ. του Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα, μεταξύ 16 και 18 Δεκεμβρίου σε συνδυασμό με την τέλεση του τριετούς Μνημόσυνου από της κοιμήσεως...
27 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 0:54

Μετατίθεται η Β’ Μοναστική Σύναξη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Διαδώστε:
Μετατίθεται η Β’ Μοναστική Σύναξη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Μετατίθεται η σύγκληση της Β’ Μοναστικής Συνάξεως που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Dunlap Καλιφορνίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ανακοίνωσε ότι η εν λόγω Σύναξη θα πραγματοποιηθεί στην Ι. Μ. του Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα, μεταξύ 16 και 18 Δεκεμβρίου σε συνδυασμό με την τέλεση του τριετούς Μνημόσυνου από της κοιμήσεως του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ του Φιλοθείτου, θεμελιωτού του εν Αμερική Ορθοδόξου Μοναχισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων