24/11/2022 25/11/2022 Κάλεσμα προς κλήρο και λαό να προσφέρει την ευγνωμοσύνη του προς τον Θεό, απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ανήμερα της ετήσιας παραδοσιακής γιορτής της Ημέρας των Ευχαριστιών που εορτάζεται σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Σε ένα καταβεβλημένο από τον πόλεμο κόσμο και σε ένα έθνος που απειλείται από αυθαίρετες ενέργειες...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 2:18

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Αμερικής για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Διαδώστε:
Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Αμερικής για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Κάλεσμα προς κλήρο και λαό να προσφέρει την ευγνωμοσύνη του προς τον Θεό, απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ανήμερα της ετήσιας παραδοσιακής γιορτής της Ημέρας των Ευχαριστιών που εορτάζεται σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Σε ένα καταβεβλημένο από τον πόλεμο κόσμο και σε ένα έθνος που απειλείται από αυθαίρετες ενέργειες βίας, ας προσφέρουμε στον Θεό την ευγνωμοσύνη μας αυτή την Ημέρα των Ευχαριστιών διότι το φως πάντα θα διώχνει το σκοτάδι, η γενναιοδωρία θα νικάει την απληστία και η αγάπη πάντα θα νικάει το μίσος. Ευλογημένη Ημέρα των Ευχαριστιών σε όλους», αναφέρει το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Την ημέρα των Ευχαριστιών ας κάνουμε πράξη την πίστη μας στο Χριστό

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων